Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Waxoyl

Waxoyl heeft meer dan 50 jaar ervaring in de strijd tegen corrosie en schade door het weer. Het wordt vertrouwd door specialisten over de hele wereld, gebruikt en goedgekeurd door auto, bussen en vrachtwagen fabrikanten. Deze ruime ervaring en testen betekent dat gebruikers van Waxoyl er zeker van kunnen zijn dat elk product van Waxoyl van superieure kwaliteit is en ondersteund wordt door een ongeƫvenaarde kennis en ondersteuning.

multishine car cleaning car

Waxoyl producten zijn speciaal ontworpen om te beschermen, te herstellen en te onderhouden van uw auto. Door uw auto te behandelen met Waxoyl beschermt u deze tegen: Schadelijk UV straling, insecten, modder, zure regen, hars, strooizout, luchtverontreiniging.. enz enz.

U kunt niet alleen de buitenkant maar ook uw interieur onderhoudsvriendelijk maken met een behandeling van Waxoyl U.P.T. Hierdoor kunnen er geen hardnekkige vlekken ontstaan in uw bekleding die bijvoorbeeld worden veroorzaakt worden door: Drankjes, huisdieren, etenswaren, modder.. enz

Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl U.P.T. wordt het reinigen van uw interieur een stuk gemakkelijker. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om uw interieur fris en jong te houden.