Image 9 Image 8 Image 7 Image 4 Image 5 Image 6

Ceramic coating / Glascoating

Bent u op zoek naar een bescherming voor uw auto met een langdurig resultaat? Stop met zoeken en maak gebruik van onze ceramic coating service! Uw auto wordt voorzien van een diepe glans en is daardoor beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wij kunnen zowel nieuwe auto’s als occasions voorzien van een coating.

multishine car cleaning car

Waxen of Ceramic Coaten?

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid wat het verschil is tussen waxen of ceramic coaten. Onze experts leggen graag het verschil aan u uit: een wax of was is een beschermlaag die over het gepolijste oppervlak wordt aangebracht. Het geeft een mooi ‘glossy’ resultaat. Een wax ligt hiermee als het ware op de lak. Het gepolijste oppervlak blijft glad aanvoelen en beschermt je lak. Een wax blijft hoogstens 2 tot 6 maanden zitten (afhankelijk van welk type wax). Uw auto zal dus telkens opnieuw moeten worden voorzien van een waxlaag, wat tevens erg veel tijd kost.

Het ceramic coaten is een ander soort product dan wax wat zich dieper en vaster hecht in de poriën van de lak. Het hecht zich als het ware met de ondergrond en vormt een harde beschermlaag die veel duurzamer is dan een waxlaag. Een bijkomend voordeel hiervan is dat uw auto beter beschermd is tegen regen, steenslag en uv-stralen.

multishine car cleaning car De voordelen van ceramic coaten
  • Langdurig resultaat, tot wel 2 jaar of meer
  • Minder gevoelig voor reinigingsmiddelen
  • Super glad resultaat
  • Langer genieten van een mooie glans
  • Minder krasgevoelig
  • Werkt (water) afstotend
  • Gespecialiseerd in het aanbrengen

Multishine car cleaning is gespecialiseerd in het aanbrengen van ceramice coatings. Wij weten dat een goede voorbehandeling noodzakelijk is en de basis vormt voor het uiteindelijke resultaat. Kom bij ons langs zodat we uw auto kunnen beoordelen en u kunnen voorzien van informatie.